TERMENI ȘI CONDIȚII

Acest site este proprietatea SC Profit Management Consulting SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Blvd. Primaverii, nr. 16, sector 1, Bucuresti, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/9706/2010, cod unic de inregistrare 27497310, Cont bancar RO12RNCB028012216394000 deschis la BCR Dorobanti.
Va rugam sa cititi cu atentie aceste Conditii de utilizare inainte de accesarea sau utilizarea
acestui site.
Prin accesarea sau utilizarea acestui site, utilizatorii declara in mod expres ca au citit, sunt
de acord si accepta expres termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos.

1. Utilizarea site-ului
Continutul acestui site este oferit in scop informativ si educativ precum si in scopul desfasurarii relatiilor contractuale incheiate intre SC Profit Management Consulting SRL si cumparatorii produselor de pe website-ul www.partyup.ro. Anumite sectiuni ale site-ului sunt destinate unor categorii restranse de utilizatori, inclusiv angajatilor, clientilor sau asociatilor Profit Management Consulting SRL, precum si membrilor comunitatii medicale, dar si marelui public. Accesarea si utilizarea de catre dumneavoastra a informatiilor incluse pe acest site sunt supuse prezentelor Conditii de utilizare. Accesarea si utilizarea acestui site echivaleaza cu acceptarea, fara limitari sau rezerve, a acestor Conditii de utilizare.

2. Continut
Profit Management Consulting SRL va folosi toate mijloacele aflate in mod rezonabil la dispozitia sa pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiilor prezentate pe acest site, insa nu sustine si nu garanteaza in niciun mod acuratetea, actualitatea sau caracterul exhaustiv al acestora. Sunteti de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui site si a continutului sau sunt realizate pe riscul dumneavoastra. Profit Management Consulting SRL nu acorda niciun fel de garantie, expresa sau implicita, inclusiv garantia de punere in vanzare in vederea utilizarii in anumite scopuri. Nici Profit Management Consulting SRL si nicio alta persoana sau entitate implicata in conceperea, realizarea sau gazduirea acestui site nu vor avea niciun fel de responsabilitate, de orice natura, pentru orice paguba, inclusiv, fara limitare, daune directe, incidentale, indirecte, sau punitive, rezultate din accesul, utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site, sau din orice erori sau omisiuni in continutul site-ului. Aceasta limitare include orice pagube suferite de echipamentele dumneavoastra informatice, inclusiv ca urmare a infectarii cu virusi.

3. Despagubiri
Sunteti de acord sa despagubiti si sa aparati Profit Management Consulting SRL, precum si angajatii, conducerea, agentii, furnizorii si partenerii Profit Management Consulting SRL pentru si impotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, pagubelor si costurilor, inclusiv cheltuielile rezonabile cu onorariile avocatilor, rezultate din incalcarea de catre dumneavoastra in orice mod a acestor Conditii de utilizare.

4. Produsele si plasarea comenzii
Produsele comercializate pe prezentul website sub denumirea „party-up” sunt suplimentealimentare ce contin un mix de ingrediente cu actiune tonica, energizanta si revigoranta care dau un plus de vitalitate, potenta si imbunatatesc calitatea vietii. Descrierea detaliata a ingredientelor din care este compus produsul se regasesc in sectiunea „Ingrediente” a prezentului website. Produsul „party-up” este comercializat in cutie de carton ce contine 4 (patru) capsule infoliate. Produsul „party-up” poate fi comandat prin intermediul prezentului website accesand sectiunea „Incearca-l” sau telefonic la numarul 0747.278.987 pe care il puteti apela de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 18.00. Prin procesul de efectuare a comenzii prin intermediul prezentului website accesand meniul de comanda echivaleaza cu incheierea contractului intre SC Profit Management Consulting SRL si dumneavoastra, in care SC Profit Management Consulting SRL are calitatea de vanzator si dumneavoastra aveti calitatea de cumparator. Comanda dumneavoastra va fi confirmata de SC Profit Management Consulting SRL prin contactul telefonic catre numarul indicat de dvs. in momentul plasarii comenzii. De asemenea, solicitarea dumneavoastra telefonica de a cumpara produsul „party-up” la numarul 0747.278.987 echivaleaza cu incheierea contractului intre SC Profit Management Consulting SRL si dumneavoastra, in care SC Profit Management Consulting SRL are calitatea de vanzator si dumneavoastra aveti calitatea de cumparator.

]5. Pretul produselor si modalitatea de livrare
Pretul produselor „party-up”:
– 1 cutie = 79 lei;
– 2 cutii = 148 lei;
– 3 cutii = 227 lei;
– 4+1 (cinci) cutii = 299 lei.
La achizitionarea de minim 3 (trei) cutii veti beneficia de transportul gratuit pe teritoriul Romaniei.
Modalitatea de livrare a produselor este prin intermediul curierului care va va aduce produsele la adresa furnizata de dumneavoastra in momentul plasarii comenzii. Costul serviciului
de curierat este de 19 lei pe teritoriul Romaniei. Plata produselor „party-up” si a serviciului de curierat se realizeaza in momentul in care va este livrata comanda. Pretul acestora va fi incasat de curier care va va elibera o chitanta pentru suma achitata. Prin semnarea chitantei confirmati conformitatea produselor receptionate cu comanda efectuata de dumneavoastra fie prin intermediul prezentului website, fie telefonic. Produsele va vor fi livrate ambalate discret, in plic pentru documente cu protectie antisoc prin bule cu aer, fara referire la continut. Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.

6. Returnarea produselor
Aveti dreptul de a returna produsele party-up comandate in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a returna produsele va trebui sa transmiteti solicitarea dumneavoastra in scris catre SC Profit Management Consulting SRL fie pe e-mail la adresa info@partyup.ro fie la adresa postala Blvd. Primaverii, nr. 16, sector 1, Bucuresti, solicitare care va trebui sa contina cel putin urmatoarele elenemte: numele dumneavoastra, adresa, cantitatea de produse pe care doriti sa o returnati, modalitatea de restituire a banilor (daca doriti plata prin tranfer bancar va rugam sa precizati contul bancar, numele titularului precum si banca si sucursala la care acesta este deschis).
In acest sens puteti folosi formularul standard de mai jos:
„Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.
– Către _____________________ [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:
– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse _____________________________
– Comandate la data (*)/primite la data (*)_________________________
(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.
– Numele consumatorului (consumatorilor) _________________________
– Adresa consumatorului (consumatorilor) _________________________
– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular
este notificat pe hârtie) _________________________
– Data ____________________”
In cadrul transmiterii solicitarii de returnare a produselor si receptionarii acesteia, SC Profit Management Consulting SRL va va confirma primirea acesteia. SC Profit Management Consulting SRL va va returna in 14 zile de la receptionarea solicitarii dumneavoastra de returnare toate sumele achitate pentru achizitionarea produselor, inclusiv costurile de livrare, folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de dumneavoastra pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care dumneavoastra ati fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina dumneavoastra, in calitate de consumator, plata de comisioane in urma rambursarii.
Returnarea sumelor achitate de catre SC Profit Management Consulting SRL se poate face doar daca sunt intrunite urmatoarele conditii, cumulativ:
– returnarea tuturor produselor in decurs de cel mult 14 zile de la data la care dumneavoastra ati comunicat catre SC Profit Management Consulting SRL solicitarea mentionata mai sus;
– produsele sunt returnate in starea in care le-ati primit, insemnand: cutie de carton sigilata care contine 4 (patru) capsule infoliate insemnand ca atat ambalajul produselor cat si continutul acestora trebuie sa fie intacte. Prin urmare, produsul returnat trebuie sa fie in
ambalajul original cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit.
– costurile de returnare a produselor vor trebui achitate de dumneavoastra, in calitate de consumator.
Dumneavoastra, in calitate de consumator, veti fi direct responsabil pentru diminuarea valorii produselor. SC Profit Management Consulting SRL are dreptul sa va solicite si sa primeasca de la dumneavoastra suma de bani echivalenta cu prejudiciul suferit prin diminuarea valorii produsului returnat.

7. Confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal
Profit Management Consulting SRL se angajeaza sa foloseasca datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Societatea va retine datele cu caracter personal si le va folosi in scopul informarii clientilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si privind ofertele si promotiile proprii sau ale partenerilor sai contractuali, prin e-mail sau posta si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje. Datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra nu vor fi folosite in alte scopuri si nici vandute catre terti. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Profit Management Consulting
SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, imputernicitul sau partenerii contractuali ai Profit Management Consulting SRL. Profit Management Consulting SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Profit Management Consulting SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin transmiterea unui email catre adresa info@partyup.ro. SC Profit Management Consulting SRL prelucreaza date cu caracter personal in scopuri de comert electronic, reclama, marketing si publicitate de la clientii sai sau de la potentialii clienti, fiind inscrisa in Registrul de Prelucrare al Datelor cu Caracter Personal de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr 33584/25.11.2014. Furnizarea datelor cu caracter personal de catre clienti sau potentiali clienti este obligatorie. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal are drept consecinta imposibilitatea de colaborare. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Furnizarea datelor cu caracter personal implică acceptul dumneavoastra ca datele personale să fie stocate si prelucrate de SC PROFIT MANAGEMENT CONSULTING SRL. In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC PROFIT MANAGEMENT CONSULTING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie la prelucrarea datelor, de a nu fi supus unei decizii individuale, conditiile de exercitare a acestor drepturi, precum si a dreptului de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere in scris, datata si semnata la adresa Blvd. Primaverii, nr. 16, sector 1, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transmise in alte state.

8. Site-uri partenere si legaturi
Acest site poate contine legaturi sau referinte la alte site-uri apartinand unor terti si asupra carora Profit Management Consulting SRL nu are niciun fel de control. Asemenea legaturi sunt oferite doar in scopul usurarii navigarii. In mod similar, si acest site poate fi accesat prin legaturi de pe alte site-uri asupra carora Profit Management Consulting SRL nu are niciun fel de control. Profit Management Consulting SRL nu ofera niciun fel de garantii asupra corectitudinii, actualitatii sau caracterului exhaustiv al oricaror informatii continute de astfel de site-uri si nu poate fi in niciun fel responsabil pentru orice daune sau prejudicii, de orice fel, cauzate de respectivele informatii. Includerea in acest site a oricarei legaturi catre un alt site nu implica aprobarea sau recomandarea de catre Profit Management Consulting SRL a respectivului site.

9. Informatii medicale
Acest site poate contine informatii de ordin general referitoare la diverse afectiuni medicale si la tratamentul acestora. Asemenea informatii sunt oferite strict cu titlu informativ si nu sunt menite a substitui sfaturile oferite de medici sau de alti profesionisti din domeniul medical. Nu folositi informatiile oferite pe acest site in scopul diagnosticarii unei probleme de sanatate sau a unei afectiuni. Consultati intotdeauna medicul sau farmacistul in astfel de cazuri.

10. Previziuni
Acest site poate contine declaratii ce contin previziuni care pot fi afectate de diverse riscuri sau fenomene neprevazute si al caror rezultat efectiv ar putea fi diferit de cel previzionat.

11. Marci de comert/inregistrate
Toate denumirile produselor, fie ca acestea sunt mentionate integral sau insotite de simbolul „Marca de comert/inregistrata”, sunt marci de comert ale Profit Management Consulting SRL, ale afiliatilor sai, ale companiilor inrudite sau partenere, cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza in mod expres altfel. Utilizarea sau utilizarea eronata a acestor marci de comert, sau a altor materiale, in alt mod decat cele permise conform acestor Conditii de utilizare, este strict interzisa si poate incalca legislatia privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala si a marcilor de comert, legislatia in domeniul publicitatii si al concurentei neloiale, precum si alte legi si regulamente aplicabile in domeniul comunicatiilor. Va rugam sa luati act de faptul ca Profit Management Consulting SRL isi protejeaza in mod activ si agresiv drepturile sale de proprietate intelectuala, in limitele maxime permise de lege.

12. Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site este supus protectiei dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate. Continutul acestui site nu poate fi copiat in alte scopuri decat pentru utilizare individuala noncomerciala, cu pastrarea tuturor notelor de copyright si a altor metiuni privind proprietatea informatiilor, iar ulterior nu poate fi recopiat, reprodus sau redistribuit in orice alt mod. Cu exceptia cazurilor permise in mod expres mai sus, nu aveti dreptul sa copiati, sa afisati, sa descarcati, sa distribuiti, sa modificati, sa reproduceti, sa republicati sau sa retransmiteti, pentru nici un alt scop, oricare din informatiile, textele sau documentele continute de acest site, sau oricare pasaj din acesta, prin nici un fel de mijloc electronic sau prin alte mijloace de stocare, sau sa creati ori sa derivati lucrari stiintifice pe baza unor asemenea imagini, texte sau documente, fara consimtamântul expres, in scris, al Profit Management Consulting SRL. Nimic din continutul acestui site nu poate fi interpretat ca o conferire, fie implicita, fie prin exceptie sau in orice alt mod, a unei licente sau a vreunui alt drept asupra oricarui patent sau asupra oricarei marci de comert ale Profit Management Consulting SRL sau ale vreunui tert.

13. Nulitate
Acest site si continutul sau sunt concepute pentru a respecta legile si regulamentele aplicabile in România. Desi informatiile de pe acest site sunt accesibile si utilizatorilor din afara Romaniei, informatiile referitoare la produsele Profit Management Consulting SRL sunt menite a fi folosite in mod exclusiv de utilizatorii de pe teritoriul României. In alte tari pot exista legi, cerinte legale si practici medicale ce difera de cele din Romania. Acest site contine legaturi la alte site-uri create de diversele departamente si subsidiare Profit Management Consulting SRL, din care unele sunt situate in afara Romaniei. Aceste siteuri pot contine informatii care sunt aplicabile numai in tara respectiva de origine. Profit Management Consulting SRL isi rezerva dreptul de a limita comercializarea produselor si serviciilor sale catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie si/sau de a limita cantitatile ori orice servicii sau produse pe care le comercializam. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu continuta pe acest site este nula in cazul in care este interzisa prin lege.

14. Lege aplicabila
Aceste Conditii de utilizare, precum si utilizarea efectiva a acestui site de catre dumneavoastra sunt supuse in exclusivitate legilor din România. Orice actiune sau procedura legata de utilizarea sau continutul acestui site va fi deferita competentei exclusive a Curtii de Arbitraj Comercial International de pe lânga Camera de Comert si Industrie a României.

15. Diverse
In cazul in care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare va fi considerata nelegala, nula sau inaplicabila, o asemenea calificare se va referi strict la prevederea in cauza, fara a afecta aplicabilitatea celorlalte prevederi. Profit Management Consulting SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a sterge orice material de pe acest site in orice moment, fara o notificare prealabila.